First birthday of Button Planet Enterprise!

Nampak tak butang kat bawah tu.. cantik dan comel.. rasa cam nak kunyah jer.. Pelbagai jenis butang yang terdapat di Button Planet Enterprise.. yang buat saya rasa geramm dan teringin.. boleh juling bijik mata...

kalau dapat giveaway ni.. boleh saya hias kat gaun Elly dan Emmy.. tak caya.. jangan tak caya.. saya pun tahu menjahit .. boleh laa.. kalau nak pakai sendiri..


Semperna ulang tahun pertama Button Planet Enterprise! Pihak pengurusan dengan bermurah hati memberi giveaway iaitu FREE VOUCHERS bernilai RM20 kepada 3 orang yang bertuah.. nak tahu lebih lanjut sila terjah Button Planet Enterprise.. sebelum 31 januari 2010

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails