Thursday, October 3, 2013

40 gaya senaman untuk kempiskan perut..

  

Jom kita amalkan senaman kempiskan perut ni.. boleh juga membakar lemak2 yg degil kat perut tu.. saya dah cuba senaman ni, nampak mudah saja.. tapi bila buat.. pehh meletup juga urat saraf.. besok nya, kejong semua sendi.. nak bergerak pun sakit.. tapi lepas 2, 3 hari ok .. bila dah senam tiap2 hari.. 

sambil tengok tv (wonderpets) pun boleh senam.. kadang2 tu dapat tanggung bebanan berat pulak masa senam.. mana tak nya.. budak kembar ni terus tunggang atas mamanya.. nampak posing cantik cam kuda tongek2.. tension makkk...

kesimpulannya tak mudah nak badan yg cantik.. letih kena senam.. anak2 pun nak tumpang panjat buat kuda segala macam.. letihhhh..  ikut kan nafsu macam nak pi slimworld saja..tapi bila tanya hati dan tepuk2 kocek.. rasa cam nak tercekikk sj..

14 comments:

hazlina azmi said...

boleh cuba jugak ni...
blogwalking....feel free to visit blog saya pulak dan be my followers ya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Lin Azlina said...

hehe..nmpk snang...
nk disiplinkan diri buat hari2 tu yg lemah sket tu

herbalsupplement said...

interesting blog. It would be great if you can provide more details about it. Thanks you
Erectile Dysfunction Treatment

albanian property said...

REALLY INFORMATIVE BLOG..I LL SURELY VISIT FOR SURE.

mamasyafi said...

Tq....best info.slalu sgt cari alasan malas nak exercise konon takder masa...rupa drpan tv pon bole work out.

Sedikit sharing di blog saya mengenai fungsi minyak ikan @ omega 3 untuk pengawalan berat badan

www.mamasyafi.wordpress.com

infant costume said...

Such a lovely post.I love to go through this blog.Thank you so much.

network marketing social network said...

*I m always Looking for these kind of stuff, Sharing these kind of information is really helpful to all.Your blog is really nice simple and always provide valuable information to all users.Thanks a lot !

Anonymous said...

Berita gempak!!! Bagi sesape yg tgh tercarik2 produk untuk kurus,inilah produk yg paling berkesan! Dijamin 100%! Dan tiada kesan sampingan! dan bg sesape yg berjaya turunkan berat badan 10kg dlm masa 30 hari dengn produk ni, akan menang Rm1000! Wow!! Dapat kurus,dapat duit lg! Peruntukan utk pemenang sebanyak Rm20,000! Cepat2! Sebelum duit tu habis!:-)

PELLAVINA SLIMMING
1kotak = RM120 (s/Sarawak rm130) .

beli 2kotak FREE 1kotak rm240 (s/Sarawak rm250)
OFFER SERIUS FREE 15 SACHET (THD KPD 100 ORG SHJA)
untuk kesan penurunan yang lebih berkesan atau effektif ambil bersama dengan pellavina detox

NATURE DETOX
fiber sekotak RM70 15sachet..2 kotak untuk sebulan RM130 (RM140 S&S)

3BOX nature sliming(240) + 2BOX nature detox(130) + FREE GIFT + FREE POSTAGE.
Total rm370

info produk http://pellavinastore.blogspot.com/ JUS POWER 2014....RUGI KALAU TAK CUBA...RUGI LAGI KALAU X BELI...
"turun 10 kg dalam 1 bulan !!"
terima kasih ADVANCE SLIM...!!
baju lama-lama muat kembali !!
p/s : betul2 berkesan .. jgan tnya shaja .. belilah untuk mencuba walaupan sekotak ...
KAMI AKAN GUIDE ANDA SEHINGGA BERJAYA
xperlu berlapar pun.malah disarankan makan nasi lg.dan sesuai bg yg xde mase nk bersenam.keterangn detail boleh pm me whtsapp/ wechat 0185790420

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 729
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Ary Na said...

bagus ni ..nk cubalah ...

Ary Na said...

bagus ni ..nk cubalah ...

Ary Na said...

bagus ni ..nk cubalah ...

yatt harryati Haidil said...

best la info ni...walau dlm lakaran cartoon, make me want to do it now..

Fatimah Bt Tony said...

perkongsian yang sangat menarik admin. Saya pun ada share tip kurus di blog saya. Jemputlah melawat. http://bit.ly/tipcantikdanlangsing

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails