Friday, September 21, 2012

Kerja mengubahsuaian sedang dijalankan

Assalamualaikum..

Haa.. bunyinya macam tengah gigih mengubah suai rumah jer yerr..

sudah berkulapuk blog niii.. kena susun atur balik.. tapi saya seorang yang simpel saja(alasan terbaikk).. tak der laa ada penambahan baru.. hanya main heret sana sini.. buang apa yang tak patut.. dan letak nama kumpulan yang syok di sebut.. jadi kawan2 yang dah ada dalam blog list.. tengokk .. korang dapat keluarga apaaa...

Mungkin penulisan kali ni tak berapa nak cerita mengenai budak kembar tu.. yelaa.. diorang dah besar..lagi pun dah tak BF ..tapi mana lah tauuu kann..


pict header FB saya .. eida elhakim

ps... kalau sudi mari LIKE page baju dak kembar ni..

http://www.facebook.com/pages/Baju-Elly-Emmy/113577708686900

3 comments:

mamalieyna said...

sesekali mmg perlukan perubahan walaupun simple..kan3x..baru best..^_^

ohho kite di kumpulan cinta..likelikelike~ hee~

mamalieyna said...

sesekali mmg perlukan perubahan walaupun simple..kan3x..baru best..^_^

ohho kite di kumpulan cinta..likelikelike~ hee~

|| NaFiRaa || said...

dah macam kembar 3 plak pic tuh.. hehehe..

mama nafira berada di keluarga bahagia~ hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails