Sunday, January 29, 2012

Klik Rambut untuk gegirl

Salam..

Sesuatu yang menyeronokkan bila dapat menghasilkan sesuatu benda dari kreativiti kerja tangan sendiri..

Baru saya faham kenapa banyak orang suka buat benda kraf yang comei nomei ni.. setelah memberikan tumpuan dan menzahirkan kreativiti yang terpendam tu.. bila tengok hasilnya.. hati rasa gembira..


Dan bila tengok anak-anak suka memakainya pula.. gembira itu jadi berganda-ganda.. hua.. huaaa..


Untuk yang berminat dengan hasil tangan saya... boleh menjengok di.. Fanpage Baju Elly & Emmy .. kalau suka boleh LIKE fanpage.. dan kalau dah jatuh cinta.. boleh order :)

5 comments:

Syida said...

suka tgk benda comel2 utk gegirl ni.tp xde anak gegirl.

Fadilah said...

Assalamualaikum,

Saya google psal menyusu anak twin then tersinggah kat blog nih.

Nak tanya, Akak start masuk kerja bila ye? ie Bape bulan dpt bf anak direct? Saya tgh pregnant n insha ALLAH akan dpt twin jugak, plan nk bf sampai 2 tahun mcm anak yg 1st, but tgh pening pk nnt kerja mcm mana.. Anak yang 1st berjaya bf 2 yrs tp time tuh tgh study leave. So working hours xstrict, so byk bg direct..

So mcm asyik pk mampu x nk pump utk 2 org nih bila dah pergi kerja..

|| NaFiRaa || said...

kiutnye.. pandailah mama dia buat~ :)

Elly & Emmy said...

To Fadilah
Waalaikumusalam.
Mekasih singgah sini..
Akak surirumah sepenuh masa..jd tak ada masalah nk bf twin..
Insyallah..boleh bf twin wlp kerja..cuba dulu..adalah rezeki utk diorg..sebab dah ada niat dan pengalaman tu..:)
Sampai skrg msh bf direct..twin 2 y 5m

Nurul said...

lama betul tak singgah tengok si kembar.. alooo dah besar dah ... dah pandai berlawa2. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails