Wednesday, May 18, 2011

Top Model.. ehh.. Top Dress

Salam..

Setelah dipujuk oleh mama dia.. dan dijanjikan dengan habuannya.. barulah dak Nadya ni sanggup nak jadi model Baju Elly&Emmy..

dak Nadya ni pemalu sangat orangnya.. kalau nak suruh gaya depan kamera memang dia tak pandai.. semua kena arahkan dia.. termasuk macam mana nak senyum.. hahaha..

Ni pun kiranya dah abis gaya.. terbaekkkk.. nyerrr..

hehehe.. nanti mama nak dera Nadya lagik.. mesti jadik model untuk baju yang mama jahit...


8 comments:

dayana nali said...

haha kesian budak kecik jd mngsa :P

NzA said...

model cilik yg pemalu.....

umialya said...

ntuk 10thn xder ke?

ummiross said...

Ooh ni lah dia dak Nadya ye, alahai comelnnya, dalam malu2 menjadi jugak posingnya...

~: nisa :~ said...

model cilik eh... dah ada gayanya tu...

Mama Kembar 3 said...

phewitttt! cun laa top model nih ;-)

SyidaGorjes said...

jarang nampak kak nadia kat blog ni.
cun woooo!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

va va va memang ada gaya model k, so cute & sweet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails