Thursday, March 17, 2011

Rest House Temerloh

Salam...
Selamat petang semua.

Haaaa....hari ni saya bersiaran dari rest house temerloh..bilik nombor 4 ..bilik ok laaa.. Kalau nak lepak sekejap tu..

Tengahari tadi dah pekena ikan patin masak tempoyak.. Fuhh.memang marbeles..sekali sekala dapat makan..rasa puas hati.

Sekarang layan budak bergusti atas katil. Ok laaa... Saya pun nak join diorang jugaaa.. Yehaaaa..bye..bye..

6 comments:

Cik Puan Nurul said...

WEHH..ai dah la posa ni dah lama tingin nak makan ikan patin huwaaa nk ikan patin pahang je..hok idup2 terus siang hok tu la sedakkk sekalik..kat sini patin dah mati jualnya xsedakkk

mamalieyna said...

aloor snap la aksi2 gusti tu..hee..mesti comel! ^_^

ummiross said...

Fuhh!! ikan patin masak tempoayak, 'peberet' ummi jugak tu, hehe seronoknya bergusti 3 beranak..

IbuAmirAmirah ;P said...

ade kat temerloh kee..? marilah berkunjung ke teratak saya..hehehe...boleh saya masakkan ikan patin masak tempoyak lagiiii

|| NaFiRaa || said...

waaahhh.. sonoknye!! best jugak kalo joint si kembar bergusti kan~

Huszaini said...

Tuan tanah, nanti jemput datang ke Jom Berkelah 2 yer!!

http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/jom-berkelah-dengan-geng-kembar-ke-2.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails