Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest

Salam..

Selamat petang semua..
Mood nak berkontes dah mai balikkk..
cewahh.. cewahhh.. menang kalah itu belakang kira..
yang penting kita meriahkan kontes sesama kengkawang blogger.. betul tak??

kontes yang pertama kali nya.. di anjurkan oleh mamalieyna..

Budak berdua ni memang sangatttttttttt sukaaaaaaaaaa memanjat.. aktiviti wajib setiap hari.. setiap hari ada jer benda baru yang diorang cuba nak panjat.. panjat tangga, panjat walker, panjat kotak, panjat meja kopi, panjat katil dannn panjat pokok.. hehehe acah jerrr..kalau mama baring.. dua-dua naik buat kuda.. hadoiii..

Wan Emmy Hakim Dan Wan Elly Hakim
1 Tahun 1Bulan

Ni time kalau mama duk menghadap komputer.. diorang memang gelisah giler.. cari jalan nak join sama.. bergayut kat kaki pun juga.. kadang-kadang tengah mama duk BW.. diorang off jer komputer tuuuu.. terus shut down.. kalau mama riba diorang.. memang tak sempat mama nak taip.. tangan diorang pulak yang lebih laju.. abis nya diketuknya keyboard tu.. sampai setting kat komputer tu boleh ter adjust..

Kenakalan diorang ni bukan bila berdua-duaan jer.. sorang pun menjadi.. ni haaa.. si Emmy adik bushyuk.. suka sangat panjat masuk dalam laci kabinet TV.. memang ngam-ngam laci tu dengan dia.. tak boleh laa nak simpan apa-apa benda kat dalam tu.. nanti abis dia pekerjakan..

okkk tuu jer laa citer nyer akan kenakalan budak berdua niii...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails