Friday, October 8, 2010

Keyword nuffnang untuk hari ini

Salam..

Selamat petang??
Fuhhh.. nak hujan laaa.. cepat angkat jemuran di ampaiannn.. nanti basah segala anak-anak sotong iteww..

Hehehe.. ada juga benda yang macam ni orang cari yerr.. "cara hisap buah dada".. kalau kaum ibu yang sibuk mencari.. tak per laa.. mungkin diorang tengah belajar cara nak susukan anak dengan betul .. tapi kalau sebalik nyerr.. heee.. blue sungguh otak tuuu..


Untuk pengetahuan... kat sini memang banyak entri yang menggunakan perkataan "hisap".. tapi bukan yang ada makna blue-blue tu yerr.. disini dak tecik hisap susu ibu..

6 comments:

intan izani said...

hehe, tersalah parking
ingat hisap lain ;p

qasehadam @ nurul said...

wakakakaka..kat belog kite plak ade yg cari'tido meniarap buah dada leper' gelak sensorang tau ntah2 ape je keywordnye

Cikmin said...

memang blue lah kalau lelaki yg search.. :P

Qistina said...

jemput join 1st GA saya yer...

http://ummieayahqistina.blogspot.com/2010/10/1st-year-give-away-qistina.html

terima kasih

SyidaGorjes said...

kalau bole trace sape yg cari keyword tu, mesti dia malu kan?

kakyong said...

uda,
x per.. kat blog ni memang budak2 kecik yg menghisap... ngehhhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails