Marathon tag dan award

Salam

Lama dah duk bertagak nak buat .. tapi tak jadik2 juga.. laa ni cheq nak selesaikan semuanya..

Tag ni dari Ira kecik dan Simiey

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.


Ini gambarnya.. sorang budak perempuan sedang berlakon bercakap ditelefon.. nama dia Nadya Hakim.. Gambar di ambik kat Hotel Green Park Temerloh masa tahun baru cina yang lepas.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Award dari Raksasa Laut dan Budak SkemA

Terima kasih

1. Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
Saya tikam dia balik.. tapi dari depan tau.. acah jer.. kalau member tu jenis suka main tikam-tikam masih boleh layan lagik.. tapi kalau jenis suka tikam dari belakang ni.. baik tak payah buat kawan..

2. 6 orang di hati anda ?
~ Suami
~ Anak-anak
~ Ibu bapa dan mertua
~ Adik- beradik
~ kawan-kawan di alam nyata
~kawan-kawan di alam maya

3. Anda rasa anda comel ?
~Yaaaaa.. sangat comel .. hehehe. .. sila muntah jauh-jauh yer..

4. single or taken ?
~dah ada anak 4.. wakaka..

5. blog yang anda suka ?
~ blog pasal blogging, hiburan, masakan tak kisah laa apaapa pun..

6. adakah bilik anda kemas setiap hari ?
~ Jom tengok

7. lagu terakhir yang anda dengar ?
~nanti jap nak ingat..

8. last text message ?
~ hotlink suruh top up

9. last phone call ?
- Abang nak balik ni.. dah masak ker belum???

10. hari terakhir anda menangis ?
- Sebulan yang lepas

11. list lima faberet colour anda .
~ Hitam, putih, biru, pink dan purple.

12. orang terakhir anda ber"ym" ?
~ tak

13. game yang anda paling suka ?
Tak berapa suka games sangat.. Zuma boleh laa kut..

14. adakah anda peminat MCR ?
~MCR tu ape..

15. apa perasaan anda semasa jawab tag ni ?
~Tak selesa basah ketiak weiii

16. anda rasa tag ni best ?
~seriusss tak besss langsungg..

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Award dari Abg Feroz yang suka gulink-gulink..

Terima kasih

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Award dari budak hijau.. Ingat Hijau Ingat Daus

Terima kasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails