Tukar gaya.. seluar kepada skirt..

Masa duk kemas baju abang Iman dan kakak Nadya yang dah tak pakai.. terjumpa beberapa helai seluar jean yang masih elok.. yang masih boleh diguna pakai oleh adik kakak.. tapi rasa macam tak lawa.. cam tak comel pulak budak perempuan pakai seluar.. tu yang dapat ideal .. tukar gaya.. adjust sikit.. seluar kepada skirt...

Mudah jer nak make over ni.. saya main taram jerr.. boleh laa..

Mula-mula.. kasi potong seluar tu.. ngam-ngam kat cawat dier.. macam gambar dibawah tu..


Lebihan kaki seluar tu boleh laa.. buat ropol.. untuk melabuhkan skirt tersebut.. hasilnya jadi skirt macam kat bawah tu..


Dah siap sehelai skirt.. mudah kan.. kan.. kannn...
Tak kan sehelai jer.. mesti buat lagik satu..



Dan tadaaaaaaa.. siap untuk kakak dan adik.. nanti bila boleh berjalan kasi pakai mesti comel kan? kan? hehehe sendiri perasan..

Psss.. yang lebihan corak pada kaki seluar tu.. saya tak buang.. ada projek baru.. agak-agaknya.. apa yer.. cuba teka.. Nanti kalau siap saya tempek kat sini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails