Aksi terbang dari Super Red and Super Pink

Super girls saya ni masih belajar meniarap lagik.. kedua-duanya tak lulus lagik.. kena dapat talian hayat baru boleh.. tak kuat lagik nak tarik tangan yang tertindih tu.. seronok tengok gelagat diorang bila duk berlatih meniarap tu.. macam-macam aksi dan memek muka yang ditunjukkan...

Jom kita tengok aksi terbang dari kakak aka Super Red..

Ni tengah belajar meniarap atau meneran...

Kepam mulut.. susah sangat yer nak..

Dah rasa geram.. sembelit ker?

Tapi kakak sangat baik.. tak banyak ragam.. tak macam adik pandai cari ragam.. ada-ada jer.. nak tarik perhatian mama.. suruh dukung dia..

Jom tengok aksi adik pulak aka Super Pink...


Sepenuh perasaan..

Baru kejap jer.. dah melepek..

Bila angkat kepala.. dia buat muka macam ni... hahaha.. adik memang pandai tarik perhatian.. mama dah gelak guling-guling masa tengok muka adik tu.. alahai anak-anak nak membesar..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails